Legler 11809 Szerszámos láda és szerelőpad egyben Miniwob (11809)

Legler 11809 Szerszámos láda és szerelőpad egyben Miniwob (11809)

14 340 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Legler 11809 Szerszámos láda és szerelőpad egyben Miniwob (11809)

14 340 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
vesszoparipa.hu
Termékleírás
Anyaga fa
Nem fiúknak, lányoknak
Szerszámos láda mérete 24,5 x 12 x 16 cm
Kalapács mérete 8 x 2,5 x 18 cm
Súly 1,2 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Small foot 11809 Miniwob játék hordozható munkapad és szerszámos láda egyben,  szürke-sárga színvilágban, 5 faszerszámmal és rengeteg kiegészítővel. Ezzel a stabil, jellegzetes műhelyszínekben pompázó fa szerszámos ládával a fiatal építőmestereknek mindig kéznél lesznek a professzionális szerszámaik!  A fa szerszámokkal és mindenféle tartozékkal felszerelve azonnal nekiláthatnak az építkezésnek.   A különleges eszközök a megszokott szerszámválaszték mellett, egy csőkulcs és egy bilincs növeli az ezermester jókedvét!  Megfordítva a szerszámos láda mini-munkapadként is kiválóan működik!  Az a tény, hogy a fogantyú és a tartozékok tetszés szerint felszerelhetők a szerszámos ládára, rengeteg helyet és további, hosszas játékidőt biztosít.
A készlet egy kalapácsot, villáskulcsot, csavarhúzót, csőkulcsot, csavarokat, anyákat, perforált építőléceket, faszögeket és kockákat tartalmaz.   A munkadarabok összeszerelés előtt a nagy bilinccsel rögzíthetők.   A barkácsolás és az építkezés fejleszti a kreativitást és a finommotorikus készségeket, miközben aktív szerepjátékra ösztönöz.
Ez a 2 az 1-ben szerszámos láda aSmall foot Miniwobjátékszerszám termékcsalád része, és lehengerlő hatást kelt a nagy mennyiségű látható natúr faanyagával, kiváló minőségű nyomottmintáival és gyermekbarát kialakításával.  Ideális kiegészítője a Miniwob termékcsoport többi termékének, és kompatibilis a Small foot Nordic sorozat termékeivel .   Feltétlenül kötelező kelléke a szerepjátékok választékának. Ezt a barkács játékot 3 éves kortól ajánljuk.  Small foot 11809 hordozható szerszámos láda és munkapad kiemelt tulajdonságai: 
  • Praktikus szerszámos láda fa fogantyúval
  • 2 az 1-ben: a szerszámos láda felfordítva mini munkapadként használható
  • Végtelen játéklehetőség kis felületen, ezért praktikus választás utazáshoz
  • Műhelyjellegű színséma, sok látható natúr fával
  • Tartalmaz.   5 faszerszámot (kalapács, villáskulcs, csavarhúzó, csőkulcs, bilincs) és rengeteg kiegészítő
  • A tartozékok a szerszámos ládán lévő furatokon keresztül szerelhetők fel
  • A gyerekek akár a fogantyú felszerelésével is segíthetnek a szerszámos láda összeszerelésében
  • Remekül passzol a "Miniwob" játékszerszám-sorozat többi termékéhez
Small foot 11809 Miniwob hordozható szerszámos láda és munkapadról készült bemutató videó:   Small foot 11809 fa szerszámos láda és szerelőpad termékjellemzői:

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.