Legler 11808 Szerszámos láda fából műhely színben Miniwob (11808)

Legler 11808 Szerszámos láda fából műhely színben Miniwob (11808)

17 690 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Legler 11808 Szerszámos láda fából műhely színben Miniwob (11808)

17 690 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
vesszoparipa.hu
Termékleírás
Anyaga fa
Nem fiúknak, lányoknak
Láda mérete 33 x 27 x 6,5 cm
Kalapács mérete 18 x 8 x 2,5 cm
Súly 1,50 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Small foot 11808 Miniwob játék fa játék szerszámos láda fa szerszámokkal szürke-sárga színvilágban kézi fúróval. Minden kis karbantartó figyelmébe ajánljuk ezt a ládát.   Ezzel a klasszikus műhelyszínekben pompázó fából készült szerszámos ládával a gyerekekből mester és ezermester lesz játékból.   A valósághű kiegészítők és eszközök, mint például a szögletes asztalos derékszög vagy egy praktikus játék elektromos fúró, amelynél mágnesek segítségével ki lehet kapcsolni a fúrófejeit, elősegítik a szórakoztató játékot és motivációt az új építési projektekhez!  A szerszámos ládában található rugalmas szalagok menet közben a helyükön tartják a szerszámokat.   Intenzív, de visszafogott színvilágával, sok látható natúr faanyaggal, ez a szett jól illeszkedik a műhely témájához, és minden óvodai csoportba vagy gyerekszobába jól illeszkedik a letisztult stílussal, minimalizált színekkel.   Tökéletes szerepjáték fiatal, ügyes kezű szerelők számára!
Ez a hordozható szerszámos láda a "Miniwob" játékszerszám-sorozat része, és jól látható natúr faanyagával, kiváló minőségű nyomtatásával és gyermekbarát kialakításával lenyűgöző benyomást kelt.   Ideális kiegészítője a Miniwob termékcsoport többi termékének, és kompatibilis a Small foot Nordic sorozat termékeivel .   Feltétlenül kötelező kelléke a szerepjátékok választékának. Small foot Miniwob szerszámos láda tartalma: 1 kalapács, 1 csavarkulcs, 1 csavarhúzó, 1 fogó, 1 vízmérték, 11 csavar, 11 anya, 1 mágneses elektromos csavarhúzó, 3 bit, 4 nagy perforált építő léc, 4 közepes méretű perforált építő léc, 4 kis perforált építőléc. Small foot 11808 Miniwob fa szerszámos láda kiemelt tulajdonságai: 
  • Praktikus szerszámos láda fém reteszekkel és fa fogantyúval
  • Bőséges játéklehetőségek kis helyen, remek választás útközben
  • Műhelyjellegű színvilág, sok látható fával
  • 6 darab faszerszám (kalapács, csavarkulcs, csavarhúzó, fogó, ács derékszög vízmértékkel, csavarhúzó mágneses bitekkel)
  • Bőséges tartozékok perforált építőlécekből, csavarokból és anyákból
  • A szerszámosládában található rugalmas gumiszalagok tartják a szerszámokat a helyükön
  • diszkrét, gyerekbarát miniwob illusztrációk/design elemek
Small foot 11808 Miniwob fa szerszámos ládáról készült bemutató videó:   Small foot 11808 Miniwob fa játék szerszámos készlet termékjellemzői:  

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.