Legler 11806 Munkapad fából, szerszámpad Miniwob (11806)

Legler 11806 Munkapad fából, szerszámpad Miniwob (11806)

43 670 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Legler 11806 Munkapad fából, szerszámpad Miniwob (11806)

43 670 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
vesszoparipa.hu
Termékleírás
Anyaga fa
Nem fiúknak
Méret 50 x 41 x 72 cm
Munkapad magassága 50 cm
Súly 5,5 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Small foot 11806 Miniwob játék munkapad fából, rengeteg kiegészítővel, szerszámokkal szürke-sárga színvilágban, csavarbehajtóval, fűrésszel.   Fűrészelés, csavarozás és kalapálás!  Az aranyos Small foot Miniwob termékcsalád játékai próbára teszik a kézügyességet, és fejlesztik a finommotorikát.   A fa munkapad funkcióinak csúcspontjai a beépített játék körfűrész, a vízmérték és a játék elektromos csavarbehajtó három cserélhető behajtóheggyel.   Az írható táblafelületre felvázolhatók a legújabb épületek, műszaki szerkezetek, és attól függően, hogy a kis tárolódobozok hol vannak rögzítve, szerszámtartóként vagy tárolóhelyként is használhatók.   És itt van egy külön kiemelés: a gyerekek akár a munkapad összeszerelésében is segíthetnek!
A Miniwobok finom illusztrációi inspirálják a gyerekek fantáziáját, és ösztönzik őket a bütykölés és kézműveskedés iránt. Small foot óriás fa munkapadhoz tartozó elemek: - 8 szerszám: satu, szögkiemelő kalapács, körfűrész, fűrész,  csavarhúzó,  villáskulcs,  vízmérték, akkus csavarhúzó mágneses csatlakozású 3 bit fejjel- 2 csavarnyílással ellátott, felszerelhető dobozt- 16 csavar, 16 csavaranya, 6 építőléc, 3 faszög  Intenzív, de visszafogott színvilágával, sok látható natúr faanyaggal, ez a szett jól illeszkedik a műhely témájához, és minden óvodai csoportba vagy gyerekszobába jól illeszkedik a letisztult stílussal, minimalizált színekkel.   Tökéletes szerepjáték fiatal, ügyes kezű szerelők számára!
Ez a sokrészes munkaasztal a "Miniwob" játékszerszám-sorozat része, és jól látható natúr faanyagával, kiváló minőségű nyomtatásával és gyermekbarát kialakításával lenyűgöző benyomást kelt.   Ideális kiegészítője a Miniwob termékcsoport többi termékének, és kompatibilis a Small foot Nordic sorozat termékeivel .   Feltétlenül kötelező kelléke a szerepjátékok választékának. Máris lehet kezdeni a csavarozást, fűrészelést, kalapálást!A munkapad  teljes magassága 72 centiméter, míg a  munkafelület magassága 50 cm. Small foot 11806 óriás fa munkapad kiemelt tulajdonságai: 
  • felcsavarozható dobozokkal, amelyek szerszámtartóként funkcionálnak, vagy szerelvények tárolására alkalmasak
  • 8 faszerszám (1 körfűrész, 1 akkus csavarhúzó három cserélhető bittel, 1 vízmérték, 1 satu, 1 kalapács, 1 csavarkulcs, 1 csavarhúzó, 1 fűrész)
  • felírható táblával az építési tervek vázolásához
  • különféle tartozékok, amelyek építőlécekből, csavarokból, anyákból és faszögekből állnak
  • elegendő tárolóhely a nagy munkafelület alatt
  • a gyerekeket be lehet vonni a munkapad összeszerelésébe is
  • műhelyjellegű színes dizájn sok látható fával
  • diszkrét, gyerekbarát miniwob illusztrációk/design elemek
Small foot 11806 Miniwob óriás munkapadról készült bemutató videó: A terméket lapra szerelten szállítjuk. A dobozban található összeszerelési útmutató. A szükséges csavarokat tartalmazza a csomagolás. Ezt a barkácsjátékot 3 éven felülieknek ajánljuk. Small foot 11806 Miniwob fa munkapad termékjellemzői:

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.