Legler 11805 Asztali munkapad szürke-sárga Miniwob (11805)

Legler 11805 Asztali munkapad szürke-sárga Miniwob (11805)

24 580 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Legler 11805 Asztali munkapad szürke-sárga Miniwob (11805)

24 580 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
vesszoparipa.hu
Termékleírás
Anyaga fa
Nem fiúknak
Méret 45 x 28 x 52 cm
Munkafelület magassága 30 cm
Súly 2,75 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Small foot 11805 Miniwob játék munkapad fából színes fa szerszámokkal szürke-sárga színvilágban satuval. Sok minden történik a gyerekműhelyben!  Ezzel a klasszikus műhelyszínekkel és sok látható, natúr fával díszített, kicsi munkapaddal a gyerekek próbára tehetik kézműves készségeiket egy kis játékfelületen, miközben esztergálnak, fűrészelnek és csavaroznak.   A nyüzsgő állatok feltűnésmentes illusztrációi inspirálják a gyerekek fantáziáját és játékvágyát, miközben kézműveskedésre és bütykölésre ösztönzik őket.   És van még egy különlegesség: a gyerekek segíthetnek ennek a munkapadnak az összeszerelésében!  A szerszámokat és a tartozékokat úgy lehet tárolni, hogy helyet takarítson meg és könnyen elérhető legyen.   Small foot kicsi fa munkapadhoz tartozó elemek: 1 szögkiszedő kalapács, 1 fűrész, 1 csavarhúzó, 1 villáskulcs, 1  tolómérce, valamint 5 csavar anyával,  3 szegecs és 3 perforált fa alap. Mindennek megvan a helye a szerszámos asztalkán! Fent a nagyobb szerszámokat tárolhatjuk, alul pedig egy kis dobozban elhelyezhetők az apróbb csavarok. Ráadásul a munkapad tartalmaz egy satut is!Máris lehet kezdeni a csavarozást, fűrészelést, kalapálást! Intenzív, de visszafogott színvilágával, sok látható natúr faanyaggal, ez a szett jól illeszkedik a műhely témájához, és minden óvodai csoportba vagy gyerekszobába jól illeszkedik a letisztult stílussal, minimalizált színekkel.   Tökéletes szerepjáték fiatal, ügyes kezű szerelők számára!
Ez a kicsi szerelőpad a "Miniwob" játékszerszám-sorozat része, és jól látható natúr faanyagával, kiváló minőségű nyomtatásával és gyermekbarát kialakításával lenyűgöző benyomást kelt.   Ideális kiegészítője a Miniwob termékcsoport többi termékének, és kompatibilis a Small foot Nordic sorozat termékeivel .   Feltétlenül kötelező kelléke a szerepjátékok választékának. A munkapad  teljes magassága 52 centiméter, míg a  munkafelület magassága 30 cm. Small foot 11805 kicsi fa munkapad kiemelt tulajdonságai: 
  • Változatos játéklehetőségek kis felületen
  • Műhelyjellegű színek sok látható fával
  • 5 faszerszám (asztalos négyzet, fűrész, csavarhúzó, csavarkulcs, kalapács)
  • különféle tartozékok, amelyek építőlécekből, csavarokból, anyákból és faszögekből állnak
  • a gyerekeket be lehet vonni a munkapad összeszerelésébe is
  • műhelyjellegű színes dizájn sok látható fával
  • diszkrét, gyerekbarát miniwob illusztrációk/design elemek
Small foot 11805 Miniwob kicsi munkapadról készült bemutató videó: A terméket lapra szerelten szállítjuk. A dobozban található összeszerelési útmutató. A szükséges csavarokat tartalmazza a csomagolás. Ezt a barkácsjátékot 3 éven felülieknek ajánljuk. Small foot 11805 Miniwob kicsi fa munkapad termékjellemzői:

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.