Legler 11375 Munkapad skandináv stílusban Nordic (11375)

Legler 11375 Munkapad skandináv stílusban Nordic (11375)

36 430 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Legler 11375 Munkapad skandináv stílusban Nordic (11375)

36 430 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
vesszoparipa.hu
Termékleírás
Anyaga fa
Nem fiúknak
Mérete 53 x 40 x 74 cm
Munkapult magassága 54 cm
Súly 4,97

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Small foot 11375 Munkapad satuval barkácsolós játékokhoz óvodás kisfiúknak skandináv stílusban. Lágy színek, letisztult formák, természetes anyagok – ez az északi design!  Ezzel a masszív, fából készült munkapaddal a fiúk és a lányok játékosan sajátítják el az első barkácsolós tevékenységeiket.   Az 5 különböző szerszám és a 24 darabból álló kiegészítők fejlesztik a finommotorikát a játék során.
Tartozékok 9 csavarból, 9 anyából és 6 perforált faszalagból valamint beépített satuból is áll.   A gyerekek már segíthetnek a szerszámpad összeszerelésben és bemutathatják kézügyességüket.   A skandináv, visszafogott színkialakításnak köszönhetően ez a munkaasztal bármilyen belső kialakításhoz illeszkedik.   Lányoknak és fiúknak egyaránt megfelelő szerepjáték.   Small foot 11375 Nordic szerszámpad tartalma: 1 darab satu, 1 darab fűrész, 1 darab kalapács, 1 darab csavarhúzó, 1 darab csavarkulcs, 1 darab vízmérték, 9 darab csavar, 9 darab anya és 6 darab perforált fa lapocska. A fajáték 74 centiméter magas, a munkafelület magassága 54 centiméter. A szerszámos, barkácsolós szerepjáték során fejlődik a gyermekek kézügyessége, logikája, kitartása. Jó dolog segíteni otthon és megszerelni az elromlott dolgokat. Óvodás gyerekeknek ajánljuk ezt a munkapadot, mely a Small FootNordic termékcsaládba tartozik.  Small foot Nordic fa munkapad kiemelt tulajdonságai: 
  • tartalmazza a  satut és 5 faszerszámot (ácsszög, fűrész, csavarhúzó, csavarkulcs, kalapács)
  • perforált fa szalagokból, csavarokból és anyákból álló tartozékok széles választékával
  • a szerszámok és tartozékok számára kialakított rögzített tárolóhelyek rendben tartják a dolgokat
  • elegendő tárhelyet kínál
  • játékosan tanítja a szerszámok kezelését és a technológia első alapismereteit
  • fejleszti a finom- és nagymotorikát, valamint a szem-kéz koordinációt
  • nemileg semleges kialakítás
  • lágy színek skandináv stílusban, sok látható natúr fával
 Összeszere lési útmutató található a dobozban, de a csatolt dokumentumokból is letölthető. Az összeszereléshez szükséges csavarokat tartalmazza a csomagolás.  Small foot 11375 skandináv munkapad szerszámokkal termékismertetője: 

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.